top of page

Θαλάσσιες δραστηριότητες 

Απολαύστε τη Θάλασσα και τον ήλιο σε συνδυασμό με θαλάσσιες δραστηριότητες στα παραλία του Κισσάβου και τη Βελίκαπου κοσμείται από την μαγευτική θέα του Κισάβου και την ατελείωτη πεντακάθαρη Θάλασσα του Αιγαίου πελάγους.

Δραστηριότητες: sea-kayak, ποδήλατο θαλάσσης, catamaran, ιστιοπλοΐα (Laser Optimist), zodiac, beach volley, Wind Serf, Kite Serf, πλωτή adven θαλάσσ-έδρα 15 години), е само неколку од спортовите што земаат земја во плажата Белика за една серија настани различни интересни.

Σχολή Ιστιοπλοΐας (ΑΙΟΛΟΣ) - Σχολή ιστιοπλοΐας με σκάφη OPTIMIST - LASER за мали деца .

Kαταδύσεις
Научниците ви се дружат во светот на многубојните австралиски зони. Запознајте се со идеални одмори со часови за учење за одземање на првиот стероид. Ако сте стационирани, служете една робустна бутија и ако сте έμπειροι, кажете ја една друга разлика во вашите одмори и пријавете го омилениот спорт во Паралиата на Κισσάβου.

  • Χρόνος реализацијаς: Όλο το χρόνο.

Морски активности

Уживајте во морето и сонцето во комбинација со поморските активности на плажата Велика Кисавос.
Активности: морски кајак, педало, катамаран, едрење (ласерски оптимист), зодијак, одбојка на плажа, кмет на ветер, кмет на змејот, пловечка морска платформа, авантуристички клуб со повеќе активности за деца (9-15 години), се само некои од спортовите кои се случуваат на плажата Велика за низа настани од различен интерес.

Школа за едрење (Aiolos) - Школа за едрење OPTIMIST - ЛАСЕР за мали деца. 
Искусни инструктори ќе ве водат во светот на колоритното морско дно на источниот брег на префектурата. Комбинирајте го вашиот идеален одмор со курсеви за нуркање за стекнување на првата ѕвезда. Ако сте почетник, обидете се со пробно нуркање ако сте искусни дајте му поинаков шмек на вашите одмори и уживајте во омилениот спорт на брегот на Кисавос.

  • Време на имплементација: Цела година.

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page