top of page

Контакт

Не можете да комуницирате со нас за да ви требаат информации. 

Најдете го нашиот прекрасен хотел за да ги покрие сите ваши потреби 

 Nature - буџетски хотел - планинарење - во близина на авион

Ве молиме не двоумете се да не контактирате за какви било дополнителни информации.

Molimo Vas da popunite dati formular za dodatne informacije.

пишете ни на: landroutsou@gmail.com

​Hotel Christina

Карица Кисавос

Лариса 40007

Јавете ни се 

на+30 2495 092001

+30 694 432 6529

+352 691 717 566

 

Вашите податоци беа успешно испратени!

bottom of page