top of page

Џип - Сафари

 

Διάσχισητου ορεινού όγκου της Αν. Θεσσαλίας με Jeep και τη συνοδεία οχήματος υποστήριξης και έμπειρου συνοδού. Перспективи потаμών, патување во тамошни патишта, разновидност на сообраќајници во густа бластија и масивни позиции со позадината на водата. Με αφετηρία το χωριό Βελίκα (45χλμ. από Λάρισα ή 30χλμ. από γέφυρα Ραψάνης στα Τέμπη) θα περιηγηθούμε στον Κίσσαβο_cc781905-5cde-3194- bb3b-136bad5cf58d_(ορ.Όσσα), το Μαυροβούνι_cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad5cf588d1900

  • Διάρκεια програма: Ολοήμερο

  • Χρόνος υλοποίησης: целиот година

  • Κατώτατο όριο возраст: 6 години

  • мин. учество: 8 лица

 

Џип- Сафари

Премини реки, дрпрскање по шумски патишта, разновидни патеки низ густа вегетација и величествени пејсажи со море во позадина. Почнувајќи од село Велика (45 км. од Лариса и 30 км. од мостот Рапсани во Темпи), Kissavos (или Оса) Мавровоуни или Долен Олимп.
Времетраење на програмата: Цел ден
Време на имплементација: цела година
Минимална возраст: 6 години
мин. учество: 8 лица

bottom of page