top of page

Αγώνες Ανάβασης Κισσάβου 

 

Во областа на Κισσάβου се одржуваат секој работен натпревар за автомобили 4Χ4, како и подеми и поточно η «Ανάβαση Ανατολής». Исто така, во областа на Кисабу се нуди за расчистување и откривање на плагиите на бунуите, кои се организираат од локалитетите συλλογници.

 

Кисавоски маратон - плажа Лариса

 

На подрачјето на Кисавос секоја година се одржуваат трки со автомобили 4х4 и велосипедски трки, поточно „Искачување на Анадолија“. Регионот Кисавос идеален за качување и планинарење на планински падини, организирани од локалните планинарски клубови.

 


 

 

 

bottom of page